ÄNTLIGEN ÄR DET DAGS IGEN- TRÄFFA OSS PÅ NORDBYGG

2024-03-28

Två år har gått sedan vi sist ställde ut på den omtyckta mässan Nordbygg och nu är det äntligen dags igen. 23e-26e april finns ESBEs säljteam på plats i monter A04:28, med nya spännande produkter och populära favoriter.

Nordbygg-FB.png

 

Nordbygg är Nordens viktigaste byggmöte och självklart kommer ESBE vara på plats. I vår monter kommer vi visa flera exempel på installationer som innehåller produkter ur vårt sortiment. Till vilka jobb går det egentligen att montera en shuntgrupp från ESBE och vad innehåller den egentligen, under skalet? Ta en närmare titt på våra reglerventiler och blandningsventiler, och missa inte årets stora nyhet för varmvattencirkulation, Tangon! 
Vi hoppas på många givande möten med befintliga och nya kunder, så kom förbi och prata med oss. 
ESBEs OEM-säljare Henrik Lindfors säger: ”Vi vill på ett överskådligt sätt ge exempel på hur ESBEs produkter kan användas på olika vis beroende på installation. Vi har siktet inställt på många givande och intressanta möten i montern, tillsammans med gott kaffe såklart!”
Som om inte detta vore nog kommer vi servera mässans bästa kaffe. Faktum är att det är mer än bara kaffe, det är en upplevelse. Tror du oss inte? Kom in och låt oss bjuda på en kopp eller två. 

Hämta din fribiljett här >>

Vi ses på Nordbygg!
 

Träffa ESBEs team på Nordbygg!